Φωτιά Τώρα Αλεποχώρι : Φωτιά Τώρα Μέγαρα / Fwtia Twra Sth Salamina Eidhseis / Έχει γίνει εκκένωση, έχουν φύγει οι κάτοικοι.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι, στην περιοχή βιολέτα.στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10. Έχει γίνει εκκένωση, έχουν φύγει οι κάτοικοι. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι, στην περιοχή βιολέτα. Δασική πυρκαγιά την περιοχή σας. Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης (11/8) στο αλεποχώρι.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι, στην περιοχή βιολέτα.στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10. Î'λεποχώρι : Φωτιά στην Κόρινθο: Φωτογραφία-ΣΟΚ από το
Î'λεποχώρι : Φωτιά στην Κόρινθο: Φωτογραφία-ΣΟΚ από το from kontranews.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά. Έχει γίνει εκκένωση, έχουν φύγει οι κάτοικοι. Η φωτιά στον οικισμό βιολέτα αλεποχωρίου εντός των ορίων . Η φωτιά πηγαίνει προς αλεποχώρι. Εκκενώστε τώρα προς ψάθα, αλεποχώρι» και «αν βρίσκεστε στον άγιο γεώργι . Δασική πυρκαγιά την περιοχή σας. Φωτιά τώρα σε περιοχή στο αλεποχώρι έχει προκαλέσει νέο συναγερμό . Στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά.

Φωτιά τώρα σε περιοχή στο αλεποχώρι έχει προκαλέσει νέο συναγερμό . Νέος συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία ύστερα από φωτιά στο αλεποχώρι. Αν βρίσκεστε στην αγία παρασκευή ή κρύο πηγάδι εκκενώστε τώρα προς ψαθα, αλεποχώρι. Πριν λίγο η φωτιά πέρασε. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι, στην περιοχή βιολέτα.στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10. Εκκενώστε τώρα προς ψάθα, αλεποχώρι» και «αν βρίσκεστε στον άγιο γεώργι . Δασική πυρκαγιά την περιοχή σας. Έχει γίνει εκκένωση, έχουν φύγει οι κάτοικοι. Έξω από το αλεποχώρι, ενώ παραμένει μεγάλο το μέτωπο της φωτιάς. Η φωτιά στον οικισμό βιολέτα αλεποχωρίου εντός των ορίων . Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης, στο αλεποχώρι και συγκεκριμένα στην περιοχή βιολέτα. Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης (11/8) στο αλεποχώρι. Να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στο αλεποχώρι κατάφεραν οι άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο .

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά. Έχει λίγο πέσει ο αέρας τώρα. Πριν λίγο η φωτιά πέρασε. Η φωτιά πηγαίνει προς αλεποχώρι. Φωτιά τώρα σε περιοχή στο αλεποχώρι έχει προκαλέσει νέο συναγερμό .

Έχει γίνει εκκένωση, έχουν φύγει οι κάτοικοι. Χαρδαλιάς: Î
Χαρδαλιάς: Î"ιατί φοβόμαστε ότι η φωτιά μπορεί να φύγει from cdn1.img.sputniknews.gr
Στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Πριν λίγο η φωτιά πέρασε. Δασική πυρκαγιά την περιοχή σας. Έχει γίνει εκκένωση, έχουν φύγει οι κάτοικοι. Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης, στο αλεποχώρι και συγκεκριμένα στην περιοχή βιολέτα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι, στην περιοχή βιολέτα.στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10. Αν βρίσκεστε στην αγία παρασκευή ή κρύο πηγάδι εκκενώστε τώρα προς ψαθα, αλεποχώρι. Έξω από το αλεποχώρι, ενώ παραμένει μεγάλο το μέτωπο της φωτιάς.

Η φωτιά στον οικισμό βιολέτα αλεποχωρίου εντός των ορίων .

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης (11/8) στο αλεποχώρι. Δασική πυρκαγιά την περιοχή σας. Έξω από το αλεποχώρι, ενώ παραμένει μεγάλο το μέτωπο της φωτιάς. Να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στο αλεποχώρι κατάφεραν οι άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο . Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης, στο αλεποχώρι και συγκεκριμένα στην περιοχή βιολέτα. Φωτιά τώρα σε περιοχή στο αλεποχώρι έχει προκαλέσει νέο συναγερμό . Εκκενώστε τώρα προς ψάθα, αλεποχώρι» και «αν βρίσκεστε στον άγιο γεώργι . Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι, στην περιοχή βιολέτα.στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά. Πριν λίγο η φωτιά πέρασε. Αν βρίσκεστε στην αγία παρασκευή ή κρύο πηγάδι εκκενώστε τώρα προς ψαθα, αλεποχώρι. Στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Νέος συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία ύστερα από φωτιά στο αλεποχώρι.

Πριν λίγο η φωτιά πέρασε. Να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στο αλεποχώρι κατάφεραν οι άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο . Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι, στην περιοχή βιολέτα.στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10. Έχει γίνει εκκένωση, έχουν φύγει οι κάτοικοι.

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης, στο αλεποχώρι και συγκεκριμένα στην περιοχή βιολέτα. Χαρδαλιάς: Î
Χαρδαλιάς: Î"ιατί φοβόμαστε ότι η φωτιά μπορεί να φύγει from cdn1.img.sputniknews.gr
Δασική πυρκαγιά την περιοχή σας. Να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στο αλεποχώρι κατάφεραν οι άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο . Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά. Έχει γίνει εκκένωση, έχουν φύγει οι κάτοικοι. Έχει λίγο πέσει ο αέρας τώρα. Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης, στο αλεποχώρι και συγκεκριμένα στην περιοχή βιολέτα. Φωτιά τώρα σε περιοχή στο αλεποχώρι έχει προκαλέσει νέο συναγερμό . Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι, στην περιοχή βιολέτα.στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10.

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης (11/8) στο αλεποχώρι.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι, στην περιοχή βιολέτα. Έχει λίγο πέσει ο αέρας τώρα. Εκκενώστε τώρα προς ψάθα, αλεποχώρι» και «αν βρίσκεστε στον άγιο γεώργι . Αν βρίσκεστε στην αγία παρασκευή ή κρύο πηγάδι εκκενώστε τώρα προς ψαθα, αλεποχώρι. Η φωτιά στον οικισμό βιολέτα αλεποχωρίου εντός των ορίων . Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης (11/8) στο αλεποχώρι. Στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Φωτιά τώρα σε περιοχή στο αλεποχώρι έχει προκαλέσει νέο συναγερμό . Πριν λίγο η φωτιά πέρασε. Έχει γίνει εκκένωση, έχουν φύγει οι κάτοικοι. Νέος συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία ύστερα από φωτιά στο αλεποχώρι. Πόσο κινδυνεύει από πλημμύρες το αλεποχώρι και οι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά.

Φωτιά Τώρα Αλεποχώρι : Φωτιά Τώρα Μέγαρα / Fwtia Twra Sth Salamina Eidhseis / Έχει γίνει εκκένωση, έχουν φύγει οι κάτοικοι.. Έξω από το αλεποχώρι, ενώ παραμένει μεγάλο το μέτωπο της φωτιάς. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι, στην περιοχή βιολέτα.στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10. Φωτιά τώρα σε περιοχή στο αλεποχώρι έχει προκαλέσει νέο συναγερμό . Η φωτιά πηγαίνει προς αλεποχώρι. Να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στο αλεποχώρι κατάφεραν οι άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο .

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης, στο αλεποχώρι και συγκεκριμένα στην περιοχή βιολέτα φωτιά τώρα. Δασική πυρκαγιά την περιοχή σας.